Δημοσιεύθηκε στις: Τρ, Φεβ 9th, 2016

Χρ. Σπίρτζης:Να ποια είναι τα ΦΕΚ των «μετακλητών» του Ποταμιού με τις πλάτες της Ν.Δ

spirtzisΑπάντηση με πολλούς αποδέκτες τα αποκαλυπτικά στοιχεία που παραθέτει o Υπουργός ΥΠΟΔΕΜΙ, Χρήστος Σπίρτζης και δημοσιεύει το stokokkino.gr. Παραθέτονται τα ΦΕΚ διορισμών και αποσπάσεων βουλευτών και συνεργατών του Σταύρου Θεοδωράκη με τις «πλάτες» της ΝΔ. Η «βαλίτσα» πάει πίσω στην εποχή Σαμαρά και συνεχίζει στις μέρες μας επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απάντηση προς το «ΠΟΤΑΜΙ»

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Θεωρούμε ότι είναι και νόμιμο και ηθικό, όπως άλλωστε γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, τα πολιτικά κόμματα, οι βουλευτές, οι Υπουργοί, οι ευρωβουλευτές να έχουν ως μετακλητούς υπαλλήλους, στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Επειδή έχουμε δεχθεί πολλή λάσπη, τόσο από το «ΠΟΤΑΜΙ» , όσο και από  συνοδοιπόρους του όπως η ΝΔ για το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων και όχι μόνο, δίνουμε τα ΦΕΚ και τις αποφάσεις  (ΦΕΚ  811/13/11/2015, απόφαση ΥΠΕΣ αρ. πρωτ: ΔΙΔΚ/Φ.61/14979, απόφαση ΣΤΑΣΥ  Α.Π: 6959 16/4/15, ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Π: 6959 16/4/2015, απόφαση ΣΤΑΣΥ 1983 συνεδρίαση 680/30-3-15,  ΣΤΑΣΥ Αρ.ΠΡΩΤ: 4313 10/03/15, απόφαση ΣΤΑΣΥ  Α.Π: 13456 16/7/14, ΥΠΟΜΕΔΙ ΑΠ: 20633 23/10/2014) και  ρωτάμε, το ΠΟΤΑΜΙ και τον κ. Θεοδωράκη:

Είναι με απόφασή σας διορισμένοι στα γραφεία σας στη Βουλή ως μετακλητοί:

Ο υπ. Βουλευτής Αττικής και εκπρόσωπος τύπου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Δημήτρης Τσιόδρας;

Η  κ. Αποστολάκη, η οποία όλως τυχαίως ήταν και εταίρος σας επιχειρηματικός στο PROTAGON;

Η υποψήφια βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Μαρία Αντωνιάδου;

Επίσης ρωτάμε όσον αφορά στην υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ,  κ. Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ, αποσπασμένης στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Γ. Μαυρωτά, ποια είναι η συγγενική σχέση με τον κ. Θεοδωράκη.

Πώς εξηγούν ότι την απόφαση ενέκρινε ο κ. Παπαθανάσης, τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ και νυν γενικός Διευθυντής της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.

Οι σχέσεις και επαφές του κ Σταύρου Θεοδωράκη με τη ΝΔ, και τον κ. Μητσοτάκη  είναι φανερό  ότι έχουν ρίζες από πολύ παλιά…

ΦΕΚ Διορισμών Υποψήφιων Βουλευτών ΠΟΤΑΜΙΟΥ και συνεργατών:

ΦΕΚ Απόσπασης κόρης Σταύρου Θεοδωράκη στο γραφείο του Γ. Μαυρωτά:

ΦΕΚ Απόσπαση δημόσιας υπαλλήλου, Δήμητρας Χατζηεμμανουήλ, στο γραφείο του κόμματος ΠΟΤΑΜΙ

Έγκριση για την παραπάνω απόσπαση από τον τότε πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ, Νικόλαο Παπαθανάση νυν γενικό Διευθυντή της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη:

Δεξαμενή για αποσπάσεις και διορισμούς της ΝΔ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ η ΣΤΑΣΥ επί προεδρίας Νικόλαου Παπαθανάση, νυν γενικού Διευθυντή της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το ΦΕΚ για την απόσπαση της υπαλλήλου Δήμητρας Χατζηεμμανουήλ

 Πηγή: left

 

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo