Λαϊκή Ενότητα:Αυτό που υπάρχει ως κυβέρνηση σήμερα δεν είναι η αριστερά

«Αυτό που υπάρχει ως κυβέρνηση σήμερα δεν είναι η αριστερά. Η αριστερά είναι αλλού. Μέσα στους αγώνες του λαού. Ανάμεσα στις δυνάμεις που συνεχίζουν να παλεύουν για την ανατροπή», τονίζει ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, Αλέκος Καλύβης, σε δήλωσή του με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην αποψινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης. laiki-enotita-sima-logotupo2

Η σημερινή τραγική πραγματικότητα για το λαό δεν αλλάζει «με ομιλίες εξωραϊσμού που ψευδεπίγραφα χαρακτηρίζουν ως μάχες τη συνθηκολόγηση, την υποταγή και την εφαρμογή των μνημονίων», αναφέρει ο κ. Καλύβης, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε με βροντώδη τρόπο τις προσδοκίες ενός λαού και εγκατέλειψε το πρόγραμμα, την πολιτική και τις αρχές της», «παραχάραξε το νόημα του δημοψηφίσματος τον Ιούλη και μετέτρεψε ένα ηρωϊκό ΟΧΙ σε ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ».

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει στρατόπεδο και εφαρμόζει δεξιά πολιτική. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε η ίδια την αριστερή παρένθεση, διότι αυτό που υπάρχει ως κυβέρνηση σήμερα δεν είναι η αριστερά», προσθέτει για να καταλήξει: «Η αριστερά είναι αλλού. Μέσα στους αγώνες του λαού. Ανάμεσα στις δυνάμεις όπως η ΛΑΕ που επιμένουν στην ανατροπή».

 

Σχετικά Νέα