Συνάντηση Μητσοτάκη-Γεννηματά:Πρέπει να υπάρχει οργανωμένος διάλογος των δυνάμεων της αντιπολίτευσης

«Πρέπει να υπάρχει οργανωμένος διάλογος των δυνάμεων της αντιπολίτευσης απέναντι στον λαϊκισμό, παρά τις δεδομένες διάφορες που έχουμε ιδεολογικά» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της χώρας, μιλώντας για κύμα οργής στην κοινωνία.

Η κ. Γεννηματά, αφού συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ, συμφώνησε ότι παρά τις πολιτικές και ιδεολογικές διάφορές τους «υπάρχει ανάγκη ανταλλαγής απόψεων και συνεννόησης στα κρίσιμα ζητηματα» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει γυρίσει την πλάτη στη συνεννόηση. «Να μην βρεθει η χώρα ξανά στη θέση που βρέθηκε τον Αύγουστο του 2015» πρόσθεσε και χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι θα ακουστούν οι απόψεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό στη Βουλή.

Για τις αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι οι ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση τούς εξοντώνουν αλλά παρακάλεσε τους αγρότες «να μην κλείσουν τους δρόμους και να σκεφτούν την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία και οι ελληνικες επιχειρήσεις».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα