Η χθεσινή διαμαρτυρία των οπαδών της « Θύρας 13» στη Βουλή(Βίντεο+Φωτογραφίες)

 

Οι  φίλοι του «τριφυλλιού» διαδήλωσαν έξω από την Βουλή για το κλείσιμο της Θύρας 13. Φώναξαν συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή και του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της Β. Σοφίας. Μετά από ένα τέταρτο και τραγουδώντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού αποχώρησαν ειρηνικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Διαδήλωση και στα γραφεία των ΑΝΕΛ και της ΝΔ

Στην συνέχεια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία των ΑΝΕΛ . Ενώ πέρασαν επίσης και απο τα γραφεία της ΝΔ όπως και του ΣΥΡΙΖΑ  που φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και εναντίον του Μαρινάκη ,έπειτα αποχώρησαν και πάλι χωρίς να συμβεί το παραμικρό .


 

Στ.Κοντονής:O Αλαφούζος μου έλεγε πως θα έπρεπε να κλείσει η «Θύρα 13»

Ο «ισχυρός άντρας» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους «παρουσία τρίτου προσώπου», ότι θα έπρεπε να κλείσει η «Θύρα 13», διότι «έχει καταστρέψει» την ομάδα. Αυτό αποκάλυψε ο κ. Κοντονής το πρωί της Παρασκευής, μιλώντας στο «Κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη.

«Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα» επεσήμανε ο κ. Κοντονής, προσθέτοντας: «Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου».

Πηγή φωτογραφιών: Vice

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα