Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου

pame-kinhtopoihsh-08-01

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Mέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούν αυτή την ώρα στελέχη του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση “απαιτούν το έκτρωμα του σχεδίου διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης, Κυβέρνησης, επιχειρηματικών ομίλων, Ευρωπαϊκής Ένωσης, να παρθεί πίσω”.

“ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Στο Νέο Έγκλημα Κανένας Συμβιβασμός

Όλοι στις 12 το μεσημέρι στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας”, προσθέτεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στις 12:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ για το ασφαλιστικό, έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει και η ΑΔΕΔΥ στις έξω από το υπουργείο Εργασίας ενάντια “στη σχεδιαζόμενη διάλυση του Ασφαλιστικού”. Η δράση της ΑΔΕΔΥ είναι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο βήμα στο πλαίσιο πολύμορφων κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν, όπως αποφασίστηκε στο Γενικό Συμβούλιο της Ένωσης στη συνεδρίασή του την Τρίτη 5 Ιανουαρίου, “για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, ενάντια στην ολοκληρωτική κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος που προωθείται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους δανειστές”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα