

Η Διαβαλκανική Εταιρεία Αισθητικής Ιατρικής που ιδρύθηκε το 2018 και εγκρίθηκε από επίσημους φορείς το 2019 με έδρα την Αθήνα, διοργανώνει την πρώτη Επιστημονική της Ημερίδα, στο Συνεδριακό Κέντρο «Καμίνι» (Χρήστου Καψάλη 12, Γαλάτσι Αττικής) το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, με τίτλο «Η Σύγχρονη Αισθητική Ιατρική στα Βαλκάνια».
Απευθύνεται σε ιατρούς, οδοντιάτρους, σε πάσης φύσεως λειτουργούς υγείας, αλλά και στο ευρύ κοινό με απλουστευμένες διαλέξεις. Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Γεώργιος Τρουπής. Παρών θα είναι, επίσης, ο παγκοσμίου φήμης Καθηγητής Προσθετικής και Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σόφιας Andon Filtchev, ο οποίος θα αναπτύξει θέματα Αισθητικής Οδοντιατρικής.
Ώρα έναρξης είναι 9.30 π.μ. και περάτωσης 16.30. Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, ώστε να λυθούν τυχόν απορίες που αφορούν στα θέματα Αισθητικής Ιατρικής.
Σχετικά Νέα
Κορωνοϊός: Πρέπει να κάνω το εμβόλιο αν είχα νοσήσει;
Τι έχουν δείξει οι έως τώρα μελέτες για την φυσική ανοσία σε όσους αρρωσταίνουν.
Τρεις βιταμίνες συνδέονται με λιγότερα κρυολογήματα και πνευμονικές διαταραχές
Η λήψη αρκετών βιταμινών μέσω της διατροφής (ή μιας πολυβιταμίνης, εάν είναι απαραίτητο) είναι.
Τόνος σε κονσέρβα: Ποια τα οφέλη αλλά και οι κίνδυνοι για την υγεία
Ο κονσερβοποιημένος τόνος υπάρχει σχεδόν σε κάθε κουζίνα σπιτιού. Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, σχετικά.
Με καθυστέρηση έρχεται το εμβόλιο από την Jonhson&Johnson
Η εταιρεία Johnson & Johnson είναι πιθανόν να καταθέσει αίτηση για την έγκριση του.