Τηλεοπτική εκστρατεία ύψους τουλάχιστον 2 εκατ. δολαρίων την εβδομάδα ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ

de_2

Ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προηγείται στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε χθες ότι θα αρχίσει να δαπανά εκατομμύρια δολάρια σε τηλεοπτικά σποτ για την προβολή της υποψηφιότητάς του.

«Θα δαπανώ το λιγότερο 2 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα και ίσως σαφώς περισσότερο από αυτό», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στο αεροσκάφος του πριν από συνάντηση στην οποία θα μετάσχει στην Αϊόβα, στις μεσοδυτικές ΗΠΑ.

Ο Τραμπ έρχεται πρώτος εδώ και μήνες σε όλες τις δημοσκοπήσεις σε πανεθνικό επίπεδο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, χωρίς να έχει δαπανήσει ούτε ένα από τα 35 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε ότι θα χρησιμοποιήσει πριν από την 1η Ιανουαρίου για τηλεοπτικά σποτ.

Ο Τραμπ είπε ότι προγραμματίζει να κάνει μεγάλη τηλεοπτική εκστρατεία στην Αϊόβα, το Νιού Χαμσάιρ και τη Νεβάδα. Τα τηλεοπτικά αυτά σποτ θα αφορούν στο θέμα των συνόρων, του εμπορίου, της εθνικής ασφάλειας και της καταπολέμησης του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Τραμπ σημείωσε επίσης ότι δεν θα διστάσει να κάνει τηλεοπτικά σποτ επιθετικά για τους αντιπάλους του, αν αυτοί του επιτεθούν ευθέως. «Είμαι έτοιμος να δαπανήσω πολλά χρήματα εναντίον αυτών που θα μου επιτεθούν», τόνισε και συμπλήρωσε ότι ο αντίπαλός του Τζεμπ Μπους, αδελφός του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους και πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, δεν έφτασε πουθενά παρά τη δραστήρια προεκλογική του εκστρατεία και το γεγονός ότι οι οργανώσεις που τον υποστηρίζουν φέρεται να έχουν δαπανήσει 59 εκατομμύρια δολάρια από τότε που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Σχετικά Νέα