ΛΑΕ:Ο τόπος πρέπει να απαλλαγεί από την επικίνδυνη δημαγωγία της κυβέρνησης Τσίπρα -Καμμένου

laiki_enothta

Για “επίφοβα και επικίνδυνα τερατουργήματα της μεταλλαγμένης μνημονιακής κυβέρνηση Τσίπρα” κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τη στράτευση των γυναικών.

“Οι εξαγγελίες Καμμένου για τη στράτευση των γυναικών και τα ειδικά Λύκεια για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων έρχονται να καταδείξουν ότι η μεταλλαγμένη κυβέρνηση Τσίπρα είναι έτοιμη να κυοφορήσει τα πιο επίφοβα, αντιδημοκρατικά και επικίνδυνα τερατουργήματα.

Η καταπολέμηση των μεγάλων διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, οι οποίες εντείνονται εξαιτίας των μνημονιακών επιλογών, δεν έχει καμιά σχέση με την εισαγωγή της στρατιωτικοποίησης στη ζωή τους, η οποία θα επιβαρύνει περαιτέρω τη θέση τους.

Πολύ χειρότερα, τα ειδικά Λύκεια για στρατιωτικούς θα αποκόψουν τα μελλοντικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων από τη γενική εθνική λαϊκή παιδεία, διαμορφώνοντας μια ειδική κάστα πολύ εύκολη στην χειραγώγηση από ξένα και εγχώρια κατεστημένα κέντρα, με άκρως επικίνδυνες προεκτάσεις για τη δημοκρατία και την πορεία τη χώρας” αναφέρει η ΛΑΕ σε ανακοίνωσή της και καταλήγει:

“Ο τόπος και ο λαός μας, σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη να απαλλαγεί από την επικίνδυνη δημαγωγία της κυβέρνησης Τσίπρα -Καμμένου και από τη μνημονιακή αποικιακή κηδεμονία. Όπως έχει ανάγκη από δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία, ως το μόνο πλαίσιο που μπορεί να προκόψει ο τόπος και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας να αναδείξουν τον πατριωτικό – δημοκρατικό ρόλο τους και την πραγματική αποστολή τους”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα