19 Ιουνίου: Ανοιχτή συζήτηση με την Ilana Dayan – «Ισραήλ: Εκλογές και Προκλήσεις»

Η Ilana Dayan, από τις σημαίνουσες προσωπικότητες της ισραηλινής δημοσιογραφίας, παρουσιάζει την εκπομπή ερευνητικού ρεπορτάζ “Uvda” (Τα Γεγονότα) στο «Κανάλι 2» της Ισραηλινής τηλεόρασης, για τα φλέγοντα ζητήματα της ισραηλινής και διεθνούς επικαιρότητας. Εργάστηκε σε μεγάλες ισραηλινές εφημερίδες, όπως είναι η “Yedioth Aharonot”, καθώς και στην Ισραηλινή Ραδιοφωνία. Έχει βραβευθεί πολλάκις για τα ερευνητικά ρεπορτάζ της, μεταξύ των οποίων και πέντε φορές από το New York Festival for World’s Best TV & Films (2013, 2014). Είναι επίσης νομικός με σπουδές στην Σχολή Νομικής του Πανεπιστημίου Yale των ΗΠΑ, ενώ δίνει διαλέξεις για την ελευθερία του λόγου στη Σχολή Νομικής του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ.

HuffPost Greece σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ και το Βιβλιοπωλείο Ιανός διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με την διακεκριμένη Ισραηλινή δημοσιογράφο Ilana Dayan με θέμα:
«Ισραήλ: Εκλογές και Προκλήσεις»
19 Ιουνίου 2019, ώρα 11:00-13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιανού (Σταδίου 24, Αθήνα). Συμμετέχουν:
Ilana Dayan Δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της Ενημερωτικής Εκπομπής «Uvda» (Τα Γεγονότα) «Κανάλι 2» της Ισραηλινής Τηλεόρασης
Αντώνης Φουρλής, Διευθυντής Σύνταξης ΗuffPost Greece (συντονιστής)
Στρατής Αγγελής Αρθρογράφος, Υπεύθυνος διεθνών θεμάτων εφημερίδα «Αυγή»
Ξένια Κουναλάκη Αρθρογράφος, συγγραφέας, Υπεύθυνη διεθνών θεμάτων εφημερίδα «Καθημερινή.»
Μετά την συζήτηση θα γίνουν ερωτήσεις από το κοινό. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Σχετικά Νέα