Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Δύο επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη σημειώθηκαν την Κυριακή το βράδυ.

Η πρώτη έγινε στις 10.10 όταν άγνωστοι έριξαν επτά μολότοφ στην είσοδο των γραφείων.αρχείο λήψης


 

Σε δήλωση προχώρησε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης με αφορμή τη νέα επίθεση με μολότοφ που δέχθηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας «το χρέος της πολιτείας να διαφυλάττει τις ανθρώπινες ζωές».

«Στις 18 Οκτωβρίου του 2015, κατά την πρώτη φετινή επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κάλεσα από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και την Κυβέρνηση να δώσει τη δέουσα προσοχή και να διαφυλάξει τις ζωές των εργαζομένων και των αστυνομικών που υπηρετούν σ’ αυτά.

Μετά από τόσες επιθέσεις, φαίνεται ότι το μένος των Κυβερνώντων έναντι του ΠΑΣΟΚ, της ιστορίας του και των στελεχών του, τους τυφλώνει τόσο που να θέτουν σε δεύτερη μοίρα τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ανθρώπινες ζωές.Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως μετά από τόσες συνεχόμενες επιθέσεις ακόμα τα γραφεία εξακολουθούν να παραμένουν αφύλακτα.

Σε όλα εκείνα τα εξτρεμιστικά στοιχεία που έχουν στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ τους λέμε πως δε μας τρομάζουν, δε μας λυγίζουν και δε θα μας διώξουν απ’ το σπίτι μας.
Στον Πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση του, τους λέμε για άλλη μια φορά πως οι ανθρώπινες ζωές, οι ζωές των εργαζομένων δεν έχουν χρώμα και είναι χρέος της πολιτείας να τις διαφυλάττει».

 


 

Σχετικά Νέα