Το ΠΑΜΕ καλεί σε συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα

pameΜε σχετική του ανακοίνωσή, το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τις γυναίκες, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου,λαμβάνοντας μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνει την Τρίτη 15 Δεκέμβρη, στις 6 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Ομονοίας.
.
«Η κυβέρνηση, το κεφάλαιο και η ΕΕ», σημειώνεται, «πέρα από το βαθύ πλήγμα που προσπαθούν να επιφέρουν αυτήν την περίοδο στον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης με νέες μειώσεις στις συντάξεις, αυξήσεις στα όρια ηλικίας, τσεκούρι στις παροχές υγείας και πρόνοιας, έχουν διαμορφώσει την ευρύτερη τακτική τους, τους αντιλαϊκούς και αντεργατικούς σχεδιασμούς τους, για τη συνέχεια».

«Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας! Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή» προσθέτουν οι δυνάμεις που πρόσκειντο στο ΚΚΕ, για να επισημάνουν:

«Τα καθημερινά χτυπήματα στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας πληθαίνουν, με τους πλειστηριασμούς κατοικιών, το τσεκούρι στα επιδόματα θέρμανσης, τις συνεχείς περικοπές δικαιούχων-ανέργων και των ποσών των συνολικών επιδομάτων ανεργίας σε περίοδο εκτεταμένης ανεργίας».

Όπως τονίζεται, τα μέτρα που φέρνουν πρέπει να συναντήσουν τοίχο από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους, να απαντήσουν στη νέα προσπάθεια τρομοκράτησης του εργαζόμενου λαού με παλιά και νέα διλήμματα για την ΕΕ, με εκβιασμούς για την πολιτική αστάθεια, σε συνθήκες που κορυφώνεται η εργοδοτική τρομοκρατία σε κάθε κλάδο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα