Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη-Νετανιάχου ενόψει τριμερούς

CACHE_846X3000_ANALOG_MEDIUM_17383_6000074

Σήμερα Τρίτη,ο  πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπ.Νετανιάχου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύπριο πρόεδρο Ν.Αναστασιάδης, κατόπιν πρωτοβουλίας του ισραηλινού πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα,σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στη Λευκωσία, οι Αναστασιάδης και Νετανιάχου, συζήτησαν διμερή θέματα, ζητήματα που αφορούν την προετοιμασία της τριμερούς συνάντησης Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ τον προσεχή Ιανουάριο, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον κ. Νετανιάχου και για την τριμερή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου, που θα γίνει αύριο, Τετάρτη στην Αθήνα. Το πρωί της Τετάρτης ο κύπριος πρόεδρος θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αιγύπτιο ομόλογο του, Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι, την οποία θα ακολουθήσουν διμερείς διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση του προέδρου Αναστασιάδη με τον Αλέξη Τσίπρα, και αργότερα κατ’ ιδίαν συνάντηση των τριών ηγετών και τριμερείς διαβουλεύσεις ανάμεσα στις αντιπροσωπείες των τριών χωρών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα