Παπαδημούλης:Αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια

αρχείο λήψης

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι μια κυβέρνηση που θα πάει τη χώρα μέχρι το φθινόπωρο του 2019, έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ‘βλέπει’ μεγαλύτερες τις πιθανότητες να διευρυνθεί η κυβερνητική πλειοψηφία παρά να πέσει η κυβέρνηση.

«Αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Το τρίτο μνημόνιο θα είναι το τελευταίο για τη χώρα. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 η χώρα επιστρέψει στην ανάπτυξη και από το 2017 και 2018 θα έχουμε μια σημαντική ανάπτυξη και μια μείωση της ανεργίας. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει οδικός χάρτης. Γίνονται βήματα που αναγνωρίζονται από τους πάντες», τόνισε.

Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι άλλο είναι η συγκυβέρνηση και άλλο η προσπάθεια συνεννόησης εκεί που είναι εθνικά αναγκαίο, σημειώνοντας ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν ότι δεν είναι λύση η οικουμενική κυβέρνηση. «Στα μεγάλα θέματα, και το ασφαλιστικό  είναι ένα από αυτά, θα πρέπει να καταβληθεί μια προσπάθεια όπου υπάρχουν κοινά σημεία να καταγραφούν. κατέληξε.

 

Σχετικά Νέα