Το Σάββατο η σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών-Aσφαλιστικό και προσφυγικό στην ατζέντα

max-708_3

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών «κλειδώνει» για τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Με τηλεφωνήματα στους κ.κ. Λεβέντη και Κουτσούμπα, ολοκληρώθηκαν οι τηλεφωνικές επαφές του Αλέξη Τσίπρα προς τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για την σύγκληση του συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στον Γιάννη Πλακιωτάκη και την Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Πλακιωτάκης εμφανίστηκε θετικός, ενώ την Φώφη Γεννηματά, θα παραβρεθεί μεν αλλά μόνο για την συζήτηση στο θέμα του προσφυγικού και δήλωσε στον πρωθυπουργό, μέσα από έντονο διάλογο που είχαν οι δυό τους ότι στο θέμα του ασφαλιστικού, θα αποχωρήσει.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της ΄Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος κατά πληροφορίες ανταποκρίνεται θετικά για τη συμμετοχή του.

Η επόμενη επικοινωνία ήταν με τον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουτσούμπας απάντησε αρνητικά για τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι είναι στη διάθεσή του να τον ενημερώσει όποτε ο γ.γ. του ΚΚΕ το κρίνει σκόπιμο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα