Βίντεο απο την Αντιφασιστική μοτοπορεία για τον 1 χρόνο λειτουργίας του αντιεξουσιαστικού – αντιφασιστικού στεκιού Δίστομο

Αντιφασιστική μοτοπορεία στους δρόμους της Αθήνας για τον 1 χρόνο λειτουργίας του αντιεξουσιαστικού – αντιφασιστικού στεκιού Δίστομο στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αντιφασιστική μοτοπορεία από το Αντιφασιστικό – Αντιεξουσιαστικό Στέκι “Δίστομο” (Αλκιβιάδου 81 – Αγ. Παντελεήμονας, Αθήνα) και την “Κόκκινη Γραμμή”, το Σάββατο 14 Νοέμβρη 2015, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον έναν χρόνο λειτουργίας του στεκιού.

Το αντιφασιστικό στέκι Δίστομο ξεκίνησε την λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2014. Ένας χρόνος με παρεμβάσεις, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, αφισοκολλήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Τον Μάη του 2015 μετά από πρωτοβουλία του στεκιού ανοίγει και η επί σειρά ετών κλειστή παιδική χαρά της πλατείας, (Δείτε το σχετικό video στο https://www.youtube.com/watch?v=qsKLy…).

Μετά από συνεχή παρουσία των αντιφασιστών/στριών στην περιοχή (Δείτε σχετικό video στοhttps://www.youtube.com/watch?v=xTICR…) και τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν απομακρύνθηκαν οι φασιστικές συμμορίες που τρομοκρατούσαν την γειτονιά.

Επόμενος στόχος η δημουργία δομών σε αυτήν, όπως το, υπό κατασκευή, κοινωνικό ιατρείο και περαιτέρω δράσεις και παρεμβάσεις.

Αντιφασιστικό- Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο
Αλκιβιάδου 81, Πλ. Αγ. Παντελεήμονα
Ανοιχτά Τρίτη & Πέμπτη 19.00-21.00

Πηγη:Perseus999

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα