Ποτάμι:Η ομαλότητα δυναμιτίζεται από την ατζαμοσύνη

αρχείο λήψης (1)

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχολιάζει  τις δηλώσεις κύκλων του Προέδρου της Δημοκρατίας περί ανάγκης πολιτικής σταθερότητας.

«Η διαπίστωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας ότι «η χώρα πρέπει να προχωρήσει ομαλά» μας βρίσκει, προφανώς, όλους σύμφωνους. Η ομαλότητα, όμως, έχει δυναμιτισθεί και δυναμιτίζεται συνεχώς από τα ψέματα, την ατζαμοσύνη και τις ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος προεκλογικά μιλούσαν για ισοδύναμα και παράλληλο πρόγραμμα και σήμερα κυβερνούν μεταφράζοντας απλώς τις εντολές που τους έρχονται από το εξωτερικό ή από άγνωστους παράγοντες στο εσωτερικό. Στη Βουλή δεν διεξάγεται καμία ουσιαστική συζήτηση. Το Ποτάμι κάνει προτάσεις που το νέο καθεστώς τις πετάει υπεροπτικά στο καλάθι των αχρήστων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, προσθέτει το Ποτάμι, «ο αρχηγός του διχασμού, ο εμπνευστής του άχρηστου δημοψηφίσματος που μοίρασε στα δύο την Ελλάδα – για να προδώσει στη συνέχεια και αυτούς που τον ακολούθησαν – ζητάει συναίνεση. Πάνω σε ποιο σχέδιο; Τι θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα; Ας το ξεκαθαρίσουν αυτό και μετά ας ζητήσουν βοήθεια. Αν πάντως ψάχνουν για δεκανίκι στη συνέχιση της καταστροφικής τους πολιτικής το Ποτάμι δεν διατίθεται».

 

Σχετικά Νέα