Μητρόπουλος: Με το τρίτο μνημόνιο θα μας οδηγήσουν σε Grexit

Την ανάγκη συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης επισήμανε ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον Realfm , ενώ τόνισε ότι το τρίτο μνημόνιο θα οδηγήσει τη χώρα σε Grexit. ImageHandler (1)

«Δεν έχει άλλο περιθώριο κατά τη δική μου άποψη. Άμεσα μνημονιακή οικουμενική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ για να πουν στο λαό γιατί του φόρτωσαν αυτό το τρίτο μνημόνιο. Κυβέρνηση απεγκλωβισμού και απεμπλοκής από το μνημόνιο γιατί δεν μπορεί να το σηκώσει στις πλάτες του ο ελληνικός λαός. Με το τρίτο μνημόνιο θα λιώσει ο λαός, η κοινωνία και θα μας οδηγήσουν, επειδή είναι σχεδιασμένο να αποτύχει, σε grexit» είπε ο κ. Μητρόπουλος.

Παράλληλα επιβεβαίωσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αγορά» που αποκαλύπτει ότι οι δανειστές απαιτούν τη θέσπιση εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων που θα οδηγήσουν σε μειώσεις ακόμη και των συντάξεων των 486 ευρώ.

«Αυτό που αναδεικνύει η «Αγορά» το έχει υπογράψει η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του μνημονιακού τόξου που τώρα εγκαλούν την κυβέρνηση. Είναι στο τρίτο μνημόνιο, η σελίδα είναι η 1020,  ο νόμος είναι ο 4336 και είναι η 28η σειρά από την αρχή της σελίδας, όπου λέει ότι για να καταβληθεί η κατώτατη σύνταξη όχι μόνο προ του 67ου αλλά δυστυχώς και μετά το 67ο, δηλαδή μέχρι του τάφου, θα ερευνώνται τα εισοδηματικά κριτήρια. Αφορά σε όλες τις κατώτατες συντάξεις και βεβαίως όλες τις συντάξεις κατά την αγγλική εκδοχή» τόνισε ο κ. Μητρόπουλος.

Σχετικά Νέα