

Μπλόκο σε 148 κιλά ινδικής κάνναβης έκαναν χθες το βράδυ οι λιμενικοί, στην πύλη εισόδου του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, ενώ προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις.
Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα στο φορτίο νταλίκας με βουλγαρικές πινακίδες, η οποία αποβιβάστηκε από το πλοίο που ήρθε από το Μπρίντιζι της Ιταλίας.
Σε έλεγχο του φορτίου που έγινε από τους λιμενικούς, εντοπίστηκαν 16 χάρτινα κιβώτια μέσα στα οποία υπήρχαν δέματα με την ινδική κάνναβη.
Τα ναρκωτικά και η νταλίκα κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός οι οποίοι είναι Έλληνες και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.