Όχι της ΔΗΜΑΡ στη διεξαγωγή και στο αίτημα πρόωρων εκλογών.

Αντίθετη με την διεξαγωγή και με το αίτημα των πρόωρων εκλογών είναι η ΔΗΜΑΡ, όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Alpha989.

“Δεν ζητάμε να γίνουν εκλογές. Έχουμε, κατ΄ επανάληψη, τονίσει, σε αντίθεση με τη ΝΔ, που τις ζητά, ότι δεν ζητάμε κάτι, που δεν μπορούμε να επιβάλλουμε” είπε χαρακτηριστικά.

 

Υπογράμμισε πως «η  πρόταση για Εθνική Συνεννόηση με εθνική γραμμή διεξόδου από την κρίση και «Σχέδιο» αποτελεί την κεντρική στόχευση   της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Την πρόταση για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας ευρείας κοινοβουλευτικής στήριξης για «το χθες, το σήμερα και το αύριο» την επαναδιατυπώσαμε τον περασμένο Νοέμβριο στην κοινή Συνεδρίαση των Κεντρικών Οργάνων των σχημάτων της Συμπαράταξης. Τον Δεκέμβριο, με τις «10 Προτάσεις -Απαντήσεις»  υπογραμμίσαμε ότι  «για να γίνει αυτό πράξη χρειάζονται υπερβάσεις, που είτε θα τις τολμήσουν τα πολιτικά κόμματα, είτε θα τις επιβάλλει ο λαός». Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ απορρίπτουν την πρόταση αυτή. Η πρόταση αυτή ισχύει και θα ισχύει και για μετά τις εκλογές, όποτε γίνουν. Μια ενισχυμένη εκλογικά από τον ελληνικό λαό ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ θα την επιβάλλει. .»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα