Όχημα απείλησε τον Λευκό Οίκο

Ένα δεύτερο περιστατικό έθεσε σε συναγερμό τον Λευκό Οίκο και ένα πρόσωπο κρατείται, καθώς όχημα έφτασε σε σημείο ελέγχου στον Λευκό Οίκο και σύμφωνα με το CNN ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι έχει βόμβα.

Δύο πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας ανέφεραν στο τηλεοπτικό δίκτυο ότι δεν βρέθηκε κάποια εκρηκτική συσκευή στο αυτοκίνητο, αλλά αναβαθμίστηκε η ασφάλεια του Λευκού Οίκου.

Η Μυστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ένας οδηγός τέθηκε υπό κράτηση, γιατί ένα «ύποπτο» όχημα πλησίασε σε σημείο ελέγχου, αλλά δεν έκανε καμία αναφορά σε ισχυρισμό για βόμβα. Μετά το περιστατικό έκλεισαν αρκετοί δρόμοι γύρω από τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με το Reuters.

Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό στον Λευκό Οίκο το Σάββατο, από όπου λείπει ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς βρίσκεται στη Φλόριντα. Νωρίτερα, ένα άτομο πήδηξε πάνω από μπάρες στάθμευσης σε «ουδέτερη ζώνη». Δεν πρόλαβε όμως να περάσει και τον φράχτη και να περάσει στους χώρους του Λευκού Οίκου, όπως έγραψε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης, Σον Σπάισερ. Δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας τον σταμάτησαν.

Ολα αυτά συνέβησαν μία εβδομάδα μετά από την εισβολή άλλου ατόμου στον Λευκό Οίκο, ο οποίος κατάφερε να κάνει… βόλτα για 16 λεπτά, προτού τον σταματήσουν.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα