Όταν ο Μητσοτάκης έκανε… ποδαρικό στο Da Capo

Στην πλατεία Κολωνακίου για έναν εσπρέσο είχε βρεθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης την πρωτοχρονιά του 2018.

Συγκεκριμένα είχε επισκεφτεί το γνωστό καφέ της περιοχής Da Capo, το οποίο αυτές τις μέρες ήρθε στην επικαιρότητα λόγω του σχηματισμού δικογραφίας σε βάρος του ιδιοκτήτη του για ρευματοκλοπή.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έφτασε στο καφέ μετά την παρακολούθηση της θείας λειτουργίας στη Μητρόπολη Αθηνών, μπήκε στην καφετέρια, χαιρέτησε, ευχήθηκε καλή χρονιά και συνομίλησε με πολίτες που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι, πριν απολαύσει τον καφέ του καταστήματος που όπως δηλώνει του αρέσει.

Το στέκι των διάσημων σέρβιρε τον καφέ της… ρευματοκλοπής

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ διενεργήθηκε πριν από δύο ημέρες έλεγχος από κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ και καθώς η υπηρεσία παρατήρησε ότι το μαγαζί άρχισε να πληρώνει πολύ λιγότερα χρήματα για το ρεύμα που κατανάλωνε σε σχέση με το παρελθόν πραγματοποίησε έφοδο.

Το επόμενο διάστημα θα διερευνηθεί το ύψος της ζημιάς και θα υπολογιστεί το πρόστιμο που θα κληθεί να καταβάλει η επιχείρηση.

Στο μεταξύ οι χρήστες των social media επιμένουν να «τρολάρουν» την καφετέρια την οποία κάποτε επισκεπτόταν η αφρόκρεμα της Αθήνας και οι πιο καυστικοί δε διστάζουν να συνδέσουν την διαπίστωση της παρανομίας με το… ποδαρικό.

Neaselida.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα