Όλγα Κεφαλογιάννη για Ελληνικό: Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Επικοινωνιακούς χειρισμούς, οι οποίοι «σε καμία περίπτωση δεν δίνουν λύση στη μείζονα κρίση που έχει ξεσπάσει σχετικά με το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό», καταλογίζει στην κυβέρνηση η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ διερωτάται «τελικά ποιον κοροϊδεύει ποιον;».

Σε ανακοίνωσή της, η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για «αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, σκόπιμες αναβολές, σκοτεινές μεθοδεύσεις, διαρκείς βυζαντινισμούς», που συνθέτουν «τα έργα και τις ημέρες μιας κυβέρνησης ανίκανης να διαχειριστεί οτιδήποτε».

«Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση αυτή στο αδιέξοδό της, είναι ικανή να καταστρατηγήσει κάθε διαδικασία πέραν των θεσμικών ορίων», συμπληρώνει η κ. Κεφαλογιάννη.

Όπως τονίζει, η συμπερίληψη στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) την ερχόμενη Τρίτη του θέματος της κήρυξης – οριοθέτησης ή μη του Ελληνικού ως αρχαιολογικού χώρου «περιορίζει τον ορίζοντα και προδιαγράφει τα μελλούμενα».

Σύμφωνα με την κ. Κεφαλογιάννη «τα περιθώρια στενεύουν, η υπουργός Πολιτισμού λάμπει δια της απουσίας της, η γενική γραμματέας λειτουργεί ανεξέλεγκτα και ο Πρωθυπουργός αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι των πρόσκαιρων εντυπώσεων χωρίς κανένα αποτέλεσμα».

«Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον; Στο μεταξύ, η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται κολλημένη στο τέλμα της απραξίας. Δεν μας αξίζει αυτό το χάλι», καταλήγει η βουλευτής της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα