Ως αποστολέα το όνομα του «Άδωνι Γεωργιάδη» είχει το δέμα – Βόμβα

Μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τις Γερμανικές και τις Ελληνικές αρχές ασφαλείας, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, μετά τον εντοπισμό του πακέτου με τα εκρηκτικά που εστάλη στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Kαι αυτό διότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr ως αποστολέας στον ύποπτο φάκελο που εστάλη στο Βερολίνο και στο Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ως Διεύθυνση του αποστολέα αναγράφεται η οδός Ακαδημίας 84, στο κέντρο των Αθηνών!

 

Πριν από λίγο με ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο συμβάν:

«Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίησή μου από τρομοκράτες είναι συνεχής», σχολίασε στο twitter o Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις τελευταίες πληροφορίες που αναφέρουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ως… αποστολέα του δέματος με εκρηκτικά στο υπουργείο οικονομικών της Γερμανίας με στόχο τον Σόιμπλε.

Όπως είναι γνωστό τα ξημερώματα έγινε έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

Η ΝΔ καταδικάζει και το περιστατικό που αφορά το πακέτο προς τον Σόιμπλε και κάνει λόγο για στοχοποίηση από αγνώστους του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα