Χ.Καφαντάρη:Δεν έχουμε δικαιολογίες να μην υλοποιήσουμε πράγματα

F11_ Xara_kafantariΤην επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης προσδιόρισε ως κομβικό σημείο για την κυβερνητική πορεία η Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Β’Αθήνας, μιλώντας στο «Κόκκινο» .«Δεν έχουμε δικαιολογίες να μην υλοποιήσουμε πράγματα», τόνισε.

«Για να επέλθει η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή, να αντιμετωπιστεί η ανεργία, το ασφαλιστικό, τα δημοσιονομικά, είναι κομβικό να επιτύχουμε στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας», σημείωσε η κ. Καφαντάρη.

Όπως υπογράμμισε, για να επιτευχθεί αυτό «απαιτείται πολύ δουλειά και όχι επικοινωνία». «Μιλάμε για το ‘παράλληλο πρόγραμμα’, για τα ‘αντίρροπα μέτρα’…χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, δεν έχουμε δικαιολογίες να μην υλοποιήσουμε πράγματα», είπε η κ. Καφαντάρη.

«Ο ‘κοινωνικός’ ΣΥΡΙΖΑ έφερε το εκλογικό αποτέλεσμα»

Προκειμένου να προχωρήσει το κυβερνητικό αλλά και κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Καφαντάρη έθεσε ως προϋπόθεση τη συλλογικότητα, «στην ουσία και όχι στα λόγια», όπως σημείωσε.

«Ο καθένας από εμάς έχει σοβαρή ευθύνη, έχουμε πλέον ωριμάσει, έχουμε αποκτήσει εμπειρία», είπε η κ. Καφαντάρη και επισήμανε τη σημασία του συνεδρίου «για να μπουν κάποια πράγματα σε καινούρια βάση, να έχουν λόγο οι οργανώσεις του κόμματος και το απλό μέλος, να λειτουργούν πιο ουσιαστικά».

«Τα μέλη του κόμματος, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, ο ‘κοινωνικός’ ΣΥΡΙΖΑ έφερε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Εκτός του πρωθυπουργού, εκεί αξίζουν τα συγχαρητήρια» είπε η κ. Καφαντάρη, τονίζοντας πως το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον είναι «να χτίσει κάτι καινούριο για τη σύνδεση της κυβέρνησης, της κοινοβουλευτικής ομάδας και του κόμματος με την κοινωνία».

«Ερήμην της κοινωνίας δε μπορείς να πετύχεις πολλά», υπογράμμισε η κ. Καφαντάρη.

 

Ακούστε:

– See more

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα