Χ. Θεοχάρης: Η κυβέρνηση θα υπογράψει έναν επώδυνο συμβιβασμό

Στην υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα αναφέρθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM τονίζοντας πως πρόκειται για μια απλή απάτη, ένας μηχανισμός εξαπάτησης με θύματα ανθρώπους που βρίσκονται σε απόγνωση.

“Η υπόθεση Σώρρα είναι μια απλή ιστορία απάτης. Ένας μηχανισμός εξαπάτησης με θύματα ανθρώπους που βρίσκονται σε απόγνωση. Δυστυχώς υπάρχουν ευθύνες και από λειτουργούς της εκτελεστικής εξουσίας και της δικαιοσύνης”, είπε ο κ. Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης τόνισε πως έστω και αργά το υπουργείο Οικονομικών έβγαλε εγκύκλιο εξηγώντας ότι τα χαρτιά αυτά δεν έχουν καμία αξία και πρόσθεσε ότι τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους ώστε να εξαλειφθούν τέτοια καρκινώματα που εμφανίζονται σε εποχές κρίσης.

“Η κυβέρνηση ναρκοθετεί την προσπάθεια της οικονομίας. Αν δε βάλει τέλος στην αβεβαιότητα, δε θα έρθουν επενδύσεις. Εκλογές αυτή την περίοδο δεν τις θέλει κανείς, ούτε εκτός ούτε εντός της Ελλάδας”, τόνισε ο κ. Θεοχάρης.

Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Θεοχάρης τόνισε πως εκλογές μπορεί να προκύψουν μόνο από ατύχημα. “Έχω την αίσθηση ότι θα τις αποφύγουμε και η κυβέρνηση θα υπογράψει στο τέλος έναν επώδυνο συμβιβασμό. Και το μάρμαρο της κακής διαπραγμάτευσης θα το πληρώσει ο ελληνικός λαός”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα