«Χτύπημα» των Anonymous στον ρατσισμό για το μακελειό του Ορλάντο (Photo)

Οι Anonymous αποφάσισαν με χιούμορ και ευρηματικότητα να χτυπήσουν τον ρατσισμό και τα σχόλια υπέρ του μακελειού στο γκέι μπαρ του Ορλάντο.

Ορισμένα από τα μέλη των Anonymous χάκαραν λογαριασμούς χρηστών στο Twitter που συμπαθούν τους τζιχαντιστές και είχαν αναρτήσει θετικά σχόλια για τον μακελάρη του Ορλάντο. Οι χάκερς ανέβασαν εικόνες και μηνύματα του gay pride ενώ παράλληλα παρέθεσαν links με πορνό για ομοφυλόφιλους.isis_gay
Από την πλευρά τους οι χάκερς ξεκαθάρισαν πως δεν δημοσίευσαν γκέι πορνό για να προσβάλλουν τους μουσουλμάνους αλλά για να επιτεθούν στον σκοταδισμό των τζιχαντιστών εξτρεμιστών.
Ο χρήστης WauchulaGhost, ο οποίος δημοσίευσε τις διευθύνσεις IP και τα email των χρηστών που βρίσκονταν πίσω από τα προφίλ που προωθούσαν το μίσος του ISIS, δήλωσε για τις επιθέσεις:

«Το έκανα για τις ζωές που χάθηκαν στο Orlando.Το Daesh [ISIS] διέδιδε και επαινούσε την επίθεση, γι αυτό σκέφτηκα να υπερασπιστώ όλους όσοι χάθηκαν. Οι δολοφονίες αθώων δεν θα γίνουν ανεκτές.

Οι πράξεις μας στρέφονται κατά των τζιχαντιστών εξτρεμιστών. Πολλοί από την οργάνωσή μας είναι μουσουλμάνοι και σέβονται όλες τις θρησκείες και δεν σκοτώνουν αθώους»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα