Χρ. Σπίρτζης προς Ν.Δ.: Είστε το κόμμα Taxibeat-Uber

«Είστε το κόμμα Taxibeat-Uber» τόνισε ο Χρ. Σπίρτζης απευθυνόμενος στην Ν.Δ. και προαναγγέλλοντας την κατάθεση του νομοσχεδίου για τα ταξί σε λίγες μέρες στη Βουλή. Ο υπουργός Μεταφορών κι Υποδομών κατηγόρησε την Ν.Δ. ότι ως κυβέρνηση διέλυσε το επάγγελμα του αυτοκινητιστή και της καταλόγισε αμέλεια ώστε το ψηφισμένο από αυτήν νομικό πλαίσιο να μην εφαρμοστεί.

Ο Χρ. Σπίρτζης αναφέρθηκε στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου εκτιμώντας ότι σε αυτήν αποτυπώνεται «η δυστυχία των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων για την λήξη των Μνημονίων», αλλά κι «η δυστυχία των δήθεν μεταρρυθμιστικών δυνάμεων για την λήξη των Μνημονίων από την κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα».

Καλή επιτυχία στην Ν.Δ. … στον διαγωνισμό των καναλιών

Ο Χρ. Σπίρτζης κατηγόρησε τα ΜΜΕ που συνδέονται με την Ν.Δ. για διαστρέβλωση κι απόκρυψη των θετικών ρυθμίσεων του πολυνομοσχεδίου. Μάλιστα, «ευχήθηκε» στην Ν.Δ. … «καλή επιτυχία στον διαγωνισμό των καναλιών».

Σχολιάζοντας τις ρυθμίσεις του υπουργείου που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, ο Χρ. Σπίρτζης σημείωσε ότι αντιμετωπίζουν με δημοκρατικό τρόπο χρόνια προβλήματα σαν την ηλεκτρονική παρακολούθηση της εκτέλεσης ενός δημόσιου ή ιδιωτικού έργου και το άνοιγμα ολιγοπωλίων, «των συστημάτων που σας υπηρετούσαν τόσα χρόνια», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα