Χρ. Μαντάς: «”Καθαρό” το διαζύγιο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ»

Για ένα «καθαρό» διαζύγιο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» σημειώνοντας ότι τα ζητήματα τέθηκαν με σαφήνεια και από τον πρωθυπουργό και από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο κ. Μαντάς επισήμανε ότι είναι ιστορικά τα διλήμματα και ιστορικές οι στιγμές και ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του. «Είναι ιστορικές οι ευθύνες μας και είμαστε απολύτως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά» τόνισε και αναφερόμενος στην ψήφο εμπιστοσύνης, υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός, με την κίνησή του, αφόπλισε κυρίως την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και την αντιπολίτευση συνολικότερα, ενώ όσα λέγονται και γράφονται είναι κινήσεις αμηχανίας, χωρίς πολιτική και ουσιαστική βάση.

Όπως είπε, αυτή η κυβέρνηση έχει κερδίσει εξαιρετικά σημαντικούς στόχους, με κορυφαίο την έξοδο από τα μνημόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται κεντρικός κορμός στην αναδιαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού, σε προοδευτική κατεύθυνση.

Καταλήγοντας, ο κ. Μαντάς τόνισε, ότι «η χώρα θα πάει μπροστά, δεν θα γυρίσει πίσω και αυτό θα εκφραστεί και στην ψήφο εμπιστοσύνης και βεβαίως και για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα