Χρυσοχοΐδης για άνοιγμα λογαριασμών: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα», σύμφωνα με τις οποίες έχει ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει ζητηθεί από την Αρχή κατά του ξεπλύματος μαύρου Χρήματος, της συζύγου του Δάφνης και του αδελφού του, αλλά και του ιδίου καθώς επίσης και του Βαγγέλη Μαλέσιου και της συζύγου του.

«Οι λογαριασμοί έχουν ανοιχτεί. Ας ανοίξουν ό,τι θέλουν» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Σκάι».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε μάλιστα λόγο για παιχνίδια δικαστικών λειτουργών με βάση τις συζητήσεις καφενείου. «Να ξέρουν όμως» πρόσθεσε, «ότι αυτό θα τους έρθει μπούμερανγκ γιατί η ίδια η δημοκρατία με τους νόμους της έχει απαντήσεις».

Ανέφερε ότι ψάχνουν εδώ και καιρό να ενοχοποιήσουν τον Κώστα Σημίτη και βάζουν στο κάδρο και τη σύζυγο του και τον αδελφό του για μια κατάθεση ενός Γάλλου πρώην στελέχους της εταιρίας «Θαλής» που ενδιαφερόταν για το C4I, ο οποίος καταδικάστηκε στη Γαλλία γιατί δεν μπόρεσε να αποδείξει όσα ισχυριζόταν.

Σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό στην κυβέρνηση προφανώς δίνουν κουράγιο στους ΑΝΕΛ λέγοντας τους «μείνετε, όλο και κάποιον θα βάλουμε φυλακή. Τα έχουμε ξαναζήσει αυτά» τόνισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα