Χρήστος Καραγιαννίδης: «Συντάσσομαι και με το να μην λέμε μεγάλα λόγια»

Μετά τις χθεσινές του δηλώσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τις οποίες χαρακτήριζε την εισβολή της αστυνομίας χθες το πρωί σε κατειλημμένους από αναρχικούς χώρους, ως καταστολή, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του σκληρού πυρήνα των «53+» , Χρήστος Καραγιαννίδης, επανήλθε σήμερα με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή». Σε αυτήν ασκεί κριτική και στο θέμα της πολιτικής που ακολουθείται στο μεταναστευτικό

«Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα, που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς. Υπάρχουν, προφανώς ευθύνες υπουργών, γιατί τα υπουργεία δεν διοικούνται με αυτόματο πιλότο. Και αυτές οι κριτικές, ξαναλέω γίνονται διατασικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει από αύριο να βρούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό», αναφέρει ο βουλευτής.

Ο κ.Καραγιαννίδης, μετά τις έντονες δηλώσεις του για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας χθες στα υπό κατάληψη κτήρια, τις οποίες χαρακτήρισε ως καταστολή, ασκεί κριτική στον Νίκο Τόσκα, λέγοντας πως «στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πρόβλημα είναι ότι πρώτων, δεν έχει απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεύτερον, δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί καθόλου οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας Και αυτά τα θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο με διοικητικό τρόπο, αλλά και με αλλαγή της κουλτούρας».

Τέλος αφήνει αιχμές και για το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας: «Συντάσσομαι με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στο να μη λέμε μεγάλα λόγια».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα