Χαρίτσης: Η ελληνική οικονομία περνάει σε μια νέα φάση ανάκαμψης

“Όλοι αναγνωρίζουν ότι η ελληνική οικονομία περνάει σε μια νέα φάση ανάκαμψης” ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης. Όπως τόνισε: “Το στοίχημα από εδώ και πέρα είναι αυτή η ανάκαμψη να έχει χαρακτηριστικά βιωσιμότητας και δικαιοσύνης. Αυτό για εμάς είναι το βασικό ζητούμενο για την επόμενη περίοδο. Βεβαίως σε αυτό, ο ρόλος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με την έγκυρη ενημέρωση την οποία πρέπει να προσφέρουν στον ελληνικό λαό σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις, με τις πρωτοβουλίες τις οποίες αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την εδραίωση αυτού του κλίματος μετάβασης στη νέα φάση, είναι πάρα πολύ σημαντικός”.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Χαρίτσης “στη σημερινή συγκυρία ο ρόλος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και κυρίως φορέων, όπως είναι το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι πάρα πολύ σημαντικός. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια ότι αποτελεί μια πολύ έγκυρη πηγή ενημέρωσης η οποία λειτουργεί ως πόλος και για τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για τη διάχυση της έγκυρης πληροφόρηση. Εύχομαι και ευελπιστώ ότι και το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει να παίζει αυτόν τον πολύ χρήσιμο ρόλο και μάλιστα με ένα αναβαθμισμένο τρόπο. Οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η διοίκηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την αναβάθμισή του είναι προς τη σωστή κατεύθυνση”.

Ο κ. Χαρίτσης ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ καλή χρονιά, υγεία και καλή δουλειά τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “απαιτείται σκληρή δουλειά αλλά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα