Χαρίζεται Yamaha XJS, μοντέλο 2010

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη χθεσινή του συνέντευξη στη ΔΕΘ,άφησε σαφείς αιχμές κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας συγκεκριμένα: «Με προβλημάτισε όταν μετέφερε (σ.σ.: ο Γιάνης Βαρουφάκης) σε εμάς την πρόταση Σόιμπλε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και σε αντάλλαγμα μια γενναία χρηματοδότηση και μείωση του χρέους. Όταν το άκουσα, στην αρχή είπα ότι ήταν ένα αστείο του Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι είχε πειστεί και ίδιος πως ήταν αυτή η λύση. Από την πρόταση Σόιμπλε είχε να κερδίσει ο ίδιος ο Σόιμπλε και κάποιες χώρες από τη Βόρεια Ευρώπη. Από αυτή την πρόταση είχαν να κερδίσουν βέβαια και κάποια funds στην Αμερική για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης».

Η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη στον κ. Καμμένο δεν άργησε να έρθει και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, απάντησε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ  πως όποιος αποδείξει κάτι τέτοιο θα πάρει ως δώρο τη… Yamaha του.

«Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1’ σε fund (κι όχι μόνο στη NY) κερδίζει Yamaha XJS, μοντ. 2010 – αυτήν έχω, αυτή προσφέρω ως δώρo», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1′σε fund (κι όχι μόνο στην NY) κερδίζει Yamaha XJS, μοντ. 2010 – αυτήν έχω αυτή προσφέρω ως δώρo

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα