Χανιά: Σύσκεψη για την παραχώρηση στο δήμο του στρατοπέδου Μαρκοπούλου

Οι διαδικασίες προχωρούν για την παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο δήμο Χανίων, μετά και την πρόσφατη εξαγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του από το βήμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης.

Ο τρόπος υλοποίησης της συγκεκριμένης κυβερνητικής βούλησης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος για το λόγο αυτό βρέθηκε στα Χανιά, κλιμάκιο του Ταμείου Εθνικής ‘Αμυνας, με επικεφαλής τον διευθυντή του Ταμείου, υποστράτηγο, Αντώνιο Κονδύλη, της υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων, με επικεφαλής τον διευθυντή, Γεώργιο Ζησιμάτο και τη σύμβουλο του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Κατερίνα Παληοδήμου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, στην οποία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Χανίων, Μιχάλης Βλαχάκης, συνεργάτες του δημάρχου και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, εξετάστηκαν αναλυτικά όλες οι δυνατότητες, που θα οδηγήσουν στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.

Παράλληλα, συζητήθηκε και το αίτημα, που έχει εκφραστεί από τον κ. Βάμβουκα για την ταυτόχρονη παραχώρηση και του πρώην Πολεμικού Μουσείου, που βρίσκεται στην οδό Τζανακάκη.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα