Χάκερς διέρρευσαν τα ονόματα πρακτόρων των ΗΠΑ – ανάμεσά τους 7 Έλληνες

Ομάδα αναρχικών χάκερς, η οποία ανήκει στου δίκτυο των χακτιβιστών Anonymoys υποστηρίζει ότι διέρρευσε τα ονόματα (αλλά και άλλα προσωπικά δεδομένα) 350 μυστικών πρακτόρων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και επτά Έλληνες, που φέρονται να δουλεύουν για την αμερικανική κυβέρνηση. 

Συγκεκριμένα, οι χάκερς δημοσιοποίησαν στην ιστοσελίδα cyberguerrilla.org μία λίστα με τα προσωπικά δεδομένα (ονόματα, e-mails, τηλέφωνα, διευθύνσεις) 350 προσώπων, τα οποία όπως οι ίδιοι διατείνονται, είναι μυστικές πράκτορες των ΗΠΑ. Στη λίστα φαίνονται και τα στοιχεία επτά Ελλήνων, οι οποίοι εργάζονται ως καθηγητές κι ερευνητές στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

“Αγαπητοί φίλοι, σήμερα, χακάραμε με επιτυχία αμερικανικούς servers και αντλήσαμε πληροφορίες για κάποιους από τους παγκόσμιους πράκτορές τους (σ.σ. των ΗΠΑ).  Βρίσκοντας κάποια ευπάθεια, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στον server οποιασδήποτε κυβέρνησης και να αντλήσει στοιχεία! Υπάρχουν 350 πράκτορες από όλον τον κόσμο που δουλεύουν για την αμερικανική κυβέρνηση. Δίνουμε ονόματα, emails, τηλέφωνα και διευθύνσεις!”, γράφουν οι χάκερς.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα