Φ.Γεννηματά:«Θεωρώ απαράδεκτες τις δηλώσεις του κ.Φίλη»

kjl«Θεωρώ απαράδεκτες τις δηλώσεις του κ. Φίλη. Αυτές είναι καθεστωτικές δηλώσεις» τόνισε το πρωί του Σαββάτου στον τηλεοπτικό σταθμό Mega η Φώφη Γεννηματά για την αναφορά του υπουργού Παιδείας ότι η συγκέντρωση της κίνησης με το σύνθημα «Παραιτηθείτε» «βρίσκεται στα όρια της συνταγματικής ανοχής».

«Κανείς κύριος Φίλης δεν μπορεί να το περιορίσει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν…. Η κοινωνία έχει το δικαίωμα να αντιδρά, και είναι λογικό όταν η κυβέρνηση φέρνει αυτή τη συμφωνία», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ταυτόχρονα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε για τη συγκέντρωση της Τετάρτης: «Διαφωνώ με οτιδήποτε είναι απολιτικό» και πρόσθεσε: «Την παραίτηση της κυβέρνησης ζητάμε εμείς και να θυμίσω ότι πρώτα είπα εγώ στην Βουλή το ‘’Παραιτηθείτε’’». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα πάνε, η κα Γεννηματά σχολίασε: «Εγώ δεν είμαι Φίλης» και τόνισε ότι δέχεται τη διαφορετική άποψη. Για την ακρίβεια είπε: «Έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες. Ο κάθε ένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, εγώ δεν είμαι Φίλης».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα