Φ.Γεννηματά: Από τότε που αναλάβατε, είμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της εξόδου από το ευρώ

«Εγώ έχω να θυμηθώ ότι από τότε που αναλάβατε, είμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της εξόδου πότε από το ευρώ και πότε από τη Σένγκεν» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής, σημειώνοντας ωστόσο ότι «κανείς δεν απαλλάσσει τους Ευρωπαίους από τις ευθύνες τους».ÅÊÄÇËÙÓÇ ÊÏ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÊÇÓ ÓÕÌÐÁÑÁÔÁÎÇÓ (ÐÁÓÏÊ-ÄÇÌÁÑ) ÃÉÁ Ó×ÅÄÉÏ ÁÍÁÐÔÕÎÇÓ ÊÁÉ ÐÁÑÁÃÙÃÉÊÇÓ ÁÍÁÓÕÃÊÑÏÔÇÓÇÓ ÑÏËÏÓ ÔÏÕ ÁÃÑÏÔÉÊÏÕ ÔÏÌÅÁ --×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

«Εσείς όμως τι κάνατε όλο αυτό το διάστημα για να περιορίσετε τους κινδύνους για τη χώρα μας;» διερωτήθηκε η κ. Γεννηματά και συνέχισε λέγοντας:

«Ακολουθήσατε ακριβώς την ίδια τακτική του πρώτου εξαμήνου του 2015. Τότε που με την αποτυχημένη διαπραγμάτευσή σας οδηγηθήκαμε στο τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο» επισήμανε καταλογίζοντας στην κυβέρνηση «αδράνεια, αμηχανία, αναποτελεσματικότητα, ιδεοληψίες, ανικανότητα».

Και πρόσθεσε: «Είχατε δυστυχώς Βαρουφάκηδες κύριε Πρωθυπουργέ και στο προσφυγικό που διατυμπάνιζαν ότι όλοι είναι καλοδεχούμενοι σε αυτή τη χώρα. Που δήλωναν προκλητικά ότι οι μετανάστες εξαφανίζονται. Που διέλυσαν αντί να βελτιώσουν τις δομές φιλοξενίας που υπήρχαν (…) Πόσους μικρούς Βαρουφάκηδες άραγε έχετε; Δέκα; Και ως πότε θα ρίχνετε την ευθύνη σε αυτούς;» διερωτήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα