Φ.Γεννηματά: Προχωράμε με όσους θέλουν και μπορούν

“Προχωράμε με όσους θέλουν και μπορούν να υπηρετήσουν με ευθύνη και συνέπεια την ανόθευτη στρατηγική του αυτόνομου ρόλου απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ”, λέει η Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής.

Η κυρία Γεννηματά, μιλώντας στο “Έθνος της Κυριακής”, ερωτηθείσα για την αποχώρηση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη από τον ενοποιημένο φορέα της Κεντροαριστεράς, δήλωσε:

“Πήρα την πρωτοβουλία, έκανα και θα κάνω τα πάντα ξεπερνώντας δυσκολίες, για τη διαμόρφωση όρων συνύπαρξης, συμπόρευσης και ενότητας στον κατακερματισμένο χώρο της Κεντροαριστεράς. Έτσι προέκυψε το Κίνημα Αλλαγής ως το συλλογικό δημοκρατικό κεκτημένο των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του.

Αυτό το κεκτημένο δεν απειλείται γιατί οι συνιδρυτές πολίτες αποτελούν τους μόνους και αναντικατάστατους εγγυητές της πορείας του. Στις εκλογές του Νοεμβρίου και με τις ομόφωνες αποφάσεις μας στο συνέδριο του Μαρτίου, αποτυπώθηκε με σαφήνεια το πολιτικό και προγραμματικό μας πλαίσιο. Σε αυτό δεσμευθήκαμε όλοι. Ο καθένας με τη αλλαγή στάσης αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στον προοδευτικό κόσμο και θα κριθεί από αυτόν. Εμείς προχωρούμε μόνο μπροστά με αποφασιστικότητά και αισιοδοξία.

Το Κίνημα Αλλαγής δυναμώνει, παρά τα χτυπήματα. Προχωράμε με όσους θέλουν και μπορούν να υπηρετήσουν με ευθύνη και συνέπεια την ανόθευτη στρατηγική του αυτόνομου ρόλου απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα