Φ. Γεννηματά: Ολική επαναφορά της Κεντροαριστεράς με προοδευτική πρόταση

«Καθαρή εντολή ενότητας και νικηφόρας πορείας», έστειλε η βάση του νέου πολιτικού φορέα που προσήλθε στις κάλπες, εκτιμά η Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά μιλώντας στη Real News εκτιμά πως «Η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών συντελείται και καταγράφεται και οδεύουμε σε ολική επαναφορά της Κεντροαριστεράς».

«Έχουμε χαράξει και ακολουθούμε αυτόνομη πορεία και αυτοδύναμη στρατηγική. Διαμορφώνουμε ένα συγκεκριμένο προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης. Όλα αυτά θα τεθούν στην κρίση του ελληνικού λαού», συνεχίζει η επικεφαλής της ΔΗΣΥ.

Μιλώντας για ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες η κυρία Γεννηματά σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ θα κληθούν να απαντήσουν την επομένη των εκλογών αν θέλουν και αν μπορούν να συμβάλλουν στην πολιτική σταθερότητα με ένα πρόγραμμα προοδευτικής διακυβέρνησης».

Παράλληλα, τόνισε πως «στο νέο πολιτικό φορέα δεν έχουν θέση οι μηχανισμοί, τα φέουδα και οι βαρονίες. Είναι δέσμευση και εντολή. Κοιτάμε μπροστά χωρίς εσωστρέφεια. Δημοκρατική λειτουργία και αποτελεσματικότητα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα