Φ. Γεννηματά: Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σαφή προειδοποίηση προς τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ που θα θελήσουν να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών στη σχετική ψηφοφορία απέστειλε η Φώφη Γεννηματά. «Δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρξουν συνέπειες, όλοι κρινόμαστε», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποστηρίζοντας ότι ο Αλ. Τσίπρας μετατρέπει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών σε στήριξη στην κυβέρνησή του.

«Ο κ. Τσίπρας μετατρέπει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών σε στήριξη στην κυβέρνησή του» επισήμανε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε πως δεν ζητά κομματική πειθαρχία, αλλά σεβασμό στην κοινή πορεία. «Κανείς δεν πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στον κ. Τσίπρα να χρησιμοποιήσει μια κακή συμφωνία κατά της προοδευτικής παράταξης», σημείωσε.

«Είναι σεβαστές οι διαφορετικές προσεγγίσεις αλλά την κρίσιμη ώρα, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρέπει να πληγώσουν την παράταξη», τόνισε με νόημα η Φ. Γεννηματά.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, αυτό που ζητά είναι υπευθυνότητα, υπογραμμίζοντας την ευθύνη που η ίδια έχει για τη συνοχή του χώρου. «Να είστε σίγουρος ότι η ΚΟ θα ψηφίσει ενιαία» τόνισε. «Είναι σεβαστές οι διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά όταν φθάνει η κρίσιμη ώρα κανείς δεν πρέπει να πληγώσει την παράταξη, εγώ θα τη διαφυλάξω» επανέλαβε.

«Υπάρχει το πλαίσιο, η πολιτική ενότητα χτίζεται από τη στάση του καθενός, δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρξουν συνέπειες, όλοι κρινόμαστε» ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα