Φ.Γεννηματά: Εμείς κρατήσαμε τη χώρα όρθια,δεν μας αξίζει να γίνουμε τσόντα κανενός

1726422«Εμείς κρατήσαμε τη χώρα όρθια γι αυτό και δεν μας αξίζει να είμαστε συμπλήρωμα, δεκανίκι και τσόντα κανενός», είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος τουΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά,  από το βήμα της συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Το μήνυμά μας είναι απλό:  Παραγωγική Ελλάδα με Παραγωγική Οικονομία, Ισχυρή Ελλάδα με Ισχυρή Κοινωνία, Ενωμένη Ελλάδα με Ενωμένους Έλληνες. Ο κ. Μητσοτάκης είναι μια άλλη εκδοχή του κόφτη. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί. Μας έβαλε σε μόνιμη επιτροπεία. Καλλιεργούν τον μεταξύ τους διπολισμό για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη να «μπετονάρουν» τα ακροατήριά τους. Τα έχουμε ζήσει, τα βαρεθήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά και συνέχισε:

«Να μετρήσει τελικά ο καθένας το μπόι του καταμεσήμερο και όχι με βάση τον ίσκιο του. Εμείς θα προχωρήσουμε με αυτούς που τολμούν.  Θα προχωρήσουμε με Ενότητα-Ανανέωση-Διεύρυνση. Η ιστορία διαμορφώνεται από τις παρουσίες και όχι από τις απουσίες.  Η προοδευτική δημοκρατική παράταξη ήταν πάντα παρούσα στα δύσκολα. Εμείς κρατήσαμε τη χώρα όρθια γι αυτό και δεν μας αξίζει να είμαστε συμπλήρωμα, δεκανίκι και τσόντα κανενός».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα