Φ. Γεννηματά: Βαρίδι της Αριστεράς ο Αλέξης Τσίπρας

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της για τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δημιουργία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Ελπίζω να μην πληρώσει πάλι η χώρα το θολωμένο του μυαλό του κ. Τσίπρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ έκανε λόγο για μια «κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Μιας καιροσκοπικής ομάδας, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα».

«Ο κ.Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς» πρόσθεσε.

Εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε: « Παίζοντας το τελευταίο του χαρτί ο Αλ. Τσίπρας τα δίνει όλα. Και το παίζει με την κυνικότητα του χαρτοπαίχτη. Όχι του υπεύθυνου πρωθυπουργού μιας χώρας που βρίσκεται στην κρισιμότερη ίσως καμπή της νεότερης ιστορίας της. Αυτός μεν δίνει τα ρέστα του για ένα εκλογικό ποσοστό που απλώς θα μετριάσει τη διαγραφόμενη οριστική του ήττα. Η χώρα, όμως, θα πληρώσει τοις μετρητοίς το τίμημα των επιλογών του. Ο τάχα «αριστερός» κ. Τσίπρας πιστοποιήθηκε οριστικά, μέσα και έξω από τη χώρα, ως ο πρόθυμος υπηρέτης των ισχυρών, αλλά, αυτός ο εξυπηρετικός στους ισχυρούς, πολιτεύεται εσωτερικά, ως ο ελεήμων βασιλεύς των υπηκόων του βασιλείου των επιδομάτων»

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής «η λύση για την χώρα δεν είναι το «φύγε εσύ»-«έλα εσύ». Λύση για την χώρα είναι η ανατροπή των αδιέξοδων πολιτικών», είπε και μίλησε για «Πολιτική Αλλαγή με Αλλαγή Πολιτικής». «Ανάπτυξη με Κοινωνική Δικαιοσύνη». Με αξιοπρέπεια της κοινωνίας και του Έλληνα πολίτη.

Παρουσία, μεταξύ άλλων, του Γ. Παπανδρέου, του Β.Βενιζέλου, του Γ. Καμίνη, του Θ. Θεοχαρόπουλου, βουλευτών και περίπου 2000 στελεχών του ΚΙΝΑΛ η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι «… με αλλαγή των συσχετισμών μπορούμε να είμαστε ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων. Στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ένα ηχηρό όχι στις πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ΝΔ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επιχείρησε να ενισχύσει τη δυναμική της περσινής συμμετοχής των 212.000 φίλων κι οπαδών του για την εκλογή της στην ηγεσία του, τονίζοντας ότι τόλμησε και πέτυχε . «Οι 212.000 συνιδρυτές του κινήματος έδειξαν τη δυναμική που έχει ο νέος φορέας. Δυναμική που ανησυχεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας, για την εμπιστοσύνη σας. Δεσμεύομαι , δεν θα σας διαψεύσω ποτέ. Δεσμεύομαι να κάνουμε πράξη την Εντολή Ενότητας, εντολή Αυτόνομης Πορείας, εντολή Αλλαγής! Όλοι μαζί να κάνουμε ξανά την παράταξη μεγάλη. Είμαστε εδώ, αποφασισμένοι να παλέψουμε για το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου. Μαζί όλοι εμείς, που πιστεύουμε σε ανοικτή Κοινωνία, αξιοπρέπειας και αξιοσύνης.Τους ενοχλούμε. Γιατί λέμε όχι στα δήθεν Ευρωπαϊκά και δήθεν προοδευτικά μέτωπα που έχουν ως μοναδικό στόχο την ενίσχυση του δικομματισμού, της πόλωσης και του διχασμού».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα