Φ.Γεννηματά:Τέρμα τα ψέματα,οι ίδιες οι πράξεις τους βάζουν τέλος στη προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού

σφ φΤο ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από τη βουλευτή Εύη Χριστοφιλόπουλου και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καρύδη. Την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε σήμερα εδώ γιατί οφείλουμε σεβασμό στους ανθρώπους που τα φέρνουν δύσκολα πέρα. Σήμερα είναι η πρώτη ήμερα εφαρμογής των πολύ σκληρών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και είναι ντροπή να υποστηρίζει ο κ.Τσίπρας ότι  στηρίζει τους αδύναμους την ώρα που τους εξοντώνει: Με περικοπή του ΕΚΑΣ, με μείωση του αφορολόγητου, με έμμεσους φόρους, με αύξηση του ΕΝΦΙΑ, με μείωση των συντάξεων, με αύξηση συμμετοχής στα φάρμακα και στην περίθαλψη, με απαξίωση των δομών υγείας και πρόνοιας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που τους πιάσαμε στα πράσα να προσπαθούν να προστατεύσουν αυτούς που κάνουν business με offshore.

Τέρμα τα ψέματα, οι ίδιες οι πράξεις τους βάζουν τέλος στη προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Υπάρχει όμως ελπίδα, δεν χάθηκε πίσω από τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, αυτή την ελπίδα στηρίζουμε με δουλειά, με σχέδιο. Μπορούμε με σύγχρονες και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, δουλειές και κοινωνική προστασία – κοινωνική αλληλεγγύη. Αυτή ήταν πάντα η προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ, αρκεί να ενώσουμε τους Έλληνες, αυτό θα κάνουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τέρμα ο διχασμός, γιατί αυτός αυξάνει μόνο τους απελπισμένους και εμείς θέλουμε προοπτική για την Ελλάδα, τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, τους πιο αδύναμους και τη νέα γενιά».

πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα