Φ. Βάκη: Η δημοκρατία δίνει λύση στην ιδιότυπη κατάσταση μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ

Μετά το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ υπάρχει μια ιδιότυπη κατάσταση την οποία η δημοκρατία τη λύνει, δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία.
Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε η κυβέρνηση βγήκε ενισχυμένη η πλειοψηφία. Μετά το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ υπάρχει μια ιδιότυπη κατάσταση την οποία η δημοκρατία τη λύνει, δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία. Υπάρχει μια μάζα ανεξάρτητων βουλευτών οι οποίοι δεν έχουν ενταχθεί σε κάποιο κόμμα και όταν προκύπτουν θέματα υπερψήφισης με κάποιες διατάξεις ενός νομοσχεδίου γίνεται ονομαστική ψηφοφορία και την οποία μπορεί να ζητήσει ο πρόεδρος της Βουλής.
Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη που είπε ότι ο πρωθυπουργός προσβάλλει την Ελλάδα στηρίζοντας τον Μαδούρο σχετικά με τα γεγονότα στη Βενεζουέλα η Φ. Βάκη τόνισε ότι θεωρεί ότι τα προβλήματα της δημοκρατίας θεραπεύονται με περισσότερη δημοκρατία και όχι με πραξικοπήματα από άλλες χώρες.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα – ΕΡΤ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα