Φόβοι για επεισόδια στη Θεσσαλονίκη σε συγκεντρώσεις της ΧΑ και Αντιφασιστών

antiexousiastesΑντισυγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν αντιεξουσιαστές στην ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία της, με θέμα «Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκέντρωση των αντιφασιστών έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στο στέκι Κάμενικ. Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής  αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:00.

Το κάλεσμα των αντιφασιστών

«Το αντιφασιστικό/αντιεξουσιαστικό στέκι Κάμενικ θα είναι ανοιχτό το Σάββατο 25 Ιουνίου από τις 18:00 ώστε να περιφρουρήσει τη γειτονιά του από τους νεοναζί της Χ.Α. όπου και καλούν για το ετήσιο μνημόσυνο για τον Μεγαλέξανδρό.
Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι ενώ μετά από χρόνια που καλούσαν το φασιστικό πανηγύρι τους στο άγαλμα του Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης, πλέον αναγκάζονται να περιοριστούν στα γραφεία τους. Αυτό είναι αποτέλεσμα των πολλών νικών του αντιφασιστικού κινήματος της πόλης.
Γι’ αυτό καλούμε όλους/ες τους αντιφασίστες/ριες να πλαισιώσουν την συγκέντρωσή μας στο στέκι το οποίο επιλέχτηκε λόγο της μικρής απόστασής του από τα γραφεία τους, με στόχο να μη τους αφήσουμε να κινηθούν στους δρόμους της πόλης μας».

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται επί ποδός φοβούμενοι για επεισόδια μεταξύ των αντιφασιστών και των ακροδεξιών

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα