Φωτίου: Τον Ιανουάριο του 2018 θα λειτουργήσει ο ηλεκτρονικός φάκελος των αναπήρων

Τον Ιανουάριο του 2018 αναμένεται να λειτουργήσει ο ηλεκτρονικός φάκελος των αναπήρων, όπως ανακοίνωσε η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Η λειτουργία του φακέλλου θα συμβάλλει σημαντικά στην αναδιοργάνωση της διαδικασίας αξιολόγησης της αναπηρίας και θα λειτουργήσει παράλληλα με την αναδιοργάνωση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών ανέφερε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 η Θεανώ Φωτίου.

Η αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ακόμη ότι όχι μόνο δεν θα μειωθούν τα προνοιακά επιδόματα, αλλά αντιθέτως θα αυξηθεί σημαντικά ο προϋπολογισμός τους,ενώ αναφέρθηκε και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης που φτάνουν τις 625 χιλιάδες.

Η κ. Φωτίου τόνισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ανακοινώσει τη διανομή κοινωνικού μερίσματος στους οικονομικά αδύναμους

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα