Φριχτά βασανιστήρια σε παιδιά από Ιρακινούς στρατιώτες (Video)

Εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό, με παιδιά που κάποια δεν είναι μεγαλύτερα από 8 ετών,  να υφίστανται φρικτά βασανιστήρια από Ιρακινούς Στρατιώτες και αντάρτες, δημοσιεύει η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Τα παιδιά βασανίστηκαν από τους στρατιώτες που στηρίζονται από τη Δύση στη Μοσούλη την ώρα της ανάκρισης που είχε στόχο να διαπιστώσει εάν οι οικογένειες των παιδιών είναι πιστές στον ISIS.

Το υλικό του βασανισμού ήρθε λίγες μέρες μετά την προειδοποίηση της Διεθνούς Αμνηστίας για τους αμάχους που βρίσκονται ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά στη μάχη για την κατάκτηση της πόλης. Η Διεθνής Αμνηστία είπε ότι οι άμαχοι μπορεί να υποστούν βασανστήρια ή ακόμη και να δολοφονηθούν.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, υπέστησαν φριχτά βασανιστήρια με κάποιους στρατιώτες να φαίνεται να τους χτυπούν με σφυριά στα γόνατα και με βαριά αντικείμενα στο κεφάλι.

Σε άλλες περιπτώσεις στρατιώτες χτυπούν με τα όπλα στο κεφάλι παιδιά που είναι ήδη δεμένα με χειροπέδες, την ώρα που οι άλλοι στρατιώτες φαίνεται να τραβούν βίντεο με τα τηλέφωνά τους.

 

Πηγή:Topontiki.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα