«Φλερτάρει» με τον Π.Καμμένο ο Α.Φωκάς

Όχι απλά ανοιχτό, αλλά ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο, τώρα που αποχώρησε από την κυβέρνηση, ο Αριστείδης Φωκάς, με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο Θέμα Fm άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών», ενώ έδωσε παράλληλα συγχαρητήρια στον Πάνο Καμμένο για την παραίτησή του λέγοντας ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για την αύξηση της φορολογίας, αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα».

«Πρέπει να συνεργαστούμε οι Μακεδόνες βουλευτές. Δεν μιλάμε για συνεργασία σε κοινοβουλευτική, ομάδα αλλά για πραγματική συνεργασία με όλους τους βουλευτές που είναι απέναντι στη Συμφωνία» πρόσθεσε ο Αριστείδης Φωκάς.

«Πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Πολύ σωστά είπε ο κ. Καμμένος ότι δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με κάτω από 180 βουλευτές» συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα