Φλαμπουράρης: Aν η νέα ηγεσία της Κεντροαριστεράς απορρίψει τις πολιτικές λιτότητας, είμαστε εδώ να συζητήσουμε

Φλαμπουράρης

Μήνυμα στην ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς με αφορμή τις σημερινές εκλογές στέλνει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, τονίζοντας πως αν «καταλάβουν ότι κέντρο και κεντροαριστερά δεν μπορεί σε εποχές παγκόσμιας λιτότητας, να έχουν σαν στόχο την αριστερά, εδώ είμαστε να συζητήσουμε».

Ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας στην Κυριακάτικη kontranews, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «με τη λήξη του προγράμματος, λοιπόν, θα ανακτηθεί σημαντικό μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και θα δοθεί η δυνατότητα στην Ελληνική Δημοκρατία, μετά πολλά χρόνια, να καθορίσει τα του οίκου της, όπως νομίζει».

Για το Ελληνικό, υπενθυμίζει ότι στη συμφωνία με τη Lamda «υπάρχουν δεσμεύσεις και για τις δύο πλευρές. Ό,τι έχουμε συμφωνήσει θα γίνει».

Ξεκαθαρίζει ότι ο σχεδιασμός για εκλογές το 2019 δεν ανατρέπεται, ενώ εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στη ΝΔ αναφέρει ότι ενοχλείται επειδή «προσπαθούμε να ελαφρύνουμε τις πιέσεις του κόσμου».

Τέλος, με φόντο τις πλημμύρες στη Δ. Αττική αναφέρει πως «άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αποζημίωση όλων των πληγέντων (κατοικίες, καταστήματα, περιουσίες), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο πόνος και η οδύνη για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας απαλύνεται».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα