Φιέστα σε 15 πόλεις της πΓΔΜ για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ

Με το σλόγκαν “Προχωρούμε μπροστά, η Μακεδονία στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ”, η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ διοργανώνει σήμερα Σάββατο φιέστα σε 15 πόλεις της πΓΔΜ.

Όπως μεταδίδει το σκοπιανό πρακτορείο MIA, στους εορτασμούς για την πρόσκληση που έλαβε η χώρα από το ΝΑΤΟ θα συμμετάσχουν συγκροτήματα από τα γνωστότερα μουσικά είδη, ενώ ο προϋπολογισμός, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, θα καλυφθεί από δημόσιους πόρους.

“Η Μακεδονία έλαβε την πρόσκληση για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και εξασφάλισε την ημερομηνία για τις αντίστοιχες διαπραγματεύσεις με την ΕΕ. Έχουμε δουλέψει σκληρά για ένα μέλλον ασφάλειας. Μια νέα εποχή ελπίδας, νίκης και περηφάνιας έρχεται. Μια εποχή ασφάλειας”, αναφέρεται στην κυβερνητική ανακοίνωση για τους σημερινούς εορτασμούς.

Η ανάρτηση-πρόσκληση του Ζάεφ στο Facebook:

“Αυτό το Σάββατο, στις 14 Ιουλίου, ας ενωθούμε και μαζί για να γιορτάσουμε την ιστορική επιτυχία της πΓΔΜ. Με την πρόκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ ξεκινάμε μια νέα εποχή, μια εποχή ελπίδας, η εποχή των νικών και της υπερηφάνειας. Ώρα ασφάλειας. Έρχεται η ώρα μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες! Πάμε μπροστά – Η πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ! Τα λέμε το Σάββατο!”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα