Φεύγει ο Καμμένος από το ΥΕΘΑ; Αυτός θα αναλάβει το υπουργείο!

Εν αναμονή της συνάντησης των δυο εταίρων, κατά την οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον της συγκυβέρνησης, τα σενάρια για την επόμενη μέρα για το ποιος θα αναλάβει το υπουργείο Άμυνας δίνουν και παίρνουν.

Ο κ. Καμμένος κατά το Συμβούλιο Άμυνας που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, φέρεται να ευχαρίστησε τους Αρχηγούς για την συνεργασία που είχε μαζί τους.

Το χθεσινό αποτέλεσμα στα Σκόπια υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, σίγουρα θα φέρει πολιτικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, με ένα από τα ερωτήματα που τίθενται να είναι ποιος θα αναλάβει το υπουργείο Άμυνας, αν αποχωρήσει ο κ. Καμμένος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει το υπουργείο Άμυνας, φέρεται να έχει “κλειδώσει” από τους προηγούμενους μήνες.

Το πρόσωπο που πολύ πιθανό να αναλάβει το πολιτικό χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Άμυνας, είναι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Τέλος, παρόλο που μπορεί να ακούγεται το συγκεκριμένο όνομα, οι πολιτικές εξελίξεις είναι ρευστές που σημαίνει ότι και οι επιλογές των προσώπων μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα